Barion Pixel

 Piller Viktória

Barangolás a szakmák tengerében

Szeretettel köszönetelek az oldalamon! Te tudod, hogy mi lesz a jövőbeli szakmád? Tudod, hogy milyen lehetőségeid vannak? Kíváncsi vagy néhányra? Ha igen, jó helyen jársz. Számos érdekes emberrel fogok beszélgetni és te is tehetsz fel kérdéseket!

A főszereplők bemutatása

Sok gyerkőcöt érdekel, hogy vajon mit dolgoznak szüleik, azok barátai, a tanárnéni miért tanít, és egyáltalán, mit csinálnak a felnőttek egész nap, amíg ők az iskolában vannak. Nem könnyű a pályaválasztás, még felnőtt fejjel sem, így arra jutottam, segítséget nyújtok nekik 2 kisgyerek kalandozása révén. Kik is ők? Kovács Bálint és húga, Orsi a két főhősünk, akik meglátogatják ismerőseiket és kifaggatják munkájukról, miközben családi programokon és kalandokban vesznek részt. Olvasd el a Kovács család bemutatkozását!

Történetek szakmákról

Tőled is sokan kérdezik, hogy “mi leszel, ha nagy leszel”, de nem tudod a választ? Ezek a kis történetek két főhősünkkel, Orsival és Bálinttal segítenek bemutatni neked, milyen szakmák közül választhatsz.

Bálint találkozása az építésszel és burkolóval

Bálint és nagypapája meglátogatják az építészmérnököt. Rettentő érdekes dolgokat hall, és még azt is megtudja, hogy ….bácsi mit tervezett életében először….

Nagypapa mindent tud az ácsmesterségről

Bálint és nagypapája elutaznak megnézni egy építkezést. Sok mindent megtud az ácsmesterségről és új barátságra is szert tesz a tetőfedő fia, Viktor személyében.

Bálint az építőipar végére jár

Bálint és nagypapája meglátogatják az építészmérnököt. Rettentő érdekes dolgokat hall, és még azt is megtudja, hogy ….bácsi mit tervezett életében először….

Orsi és Bálint kalandjai

Kovács Orsi és Bálint a szünidőben utánanéznek mit is csinálnak a szüleik egész nap és rokonaik, barátaik segítségével más szakmákba is betekintést nyernek. KÖVESD TE IS TÖRTÉNETÜKET ÉS SEGÍTS A MEGÍRÁSÁBAN! Hogyan? Olvasd tovább!

Indoor Plants

Cras id velit metus. Pellentesque malesuada maximus ligula. Aenean quis ipsum sed neque dapibus posuere sit amet id felis. Mauris molestie nisl non elit 

Flower Subscription

Cras id velit metus. Pellentesque malesuada maximus ligula. Aenean quis ipsum sed neque dapibus posuere sit amet id felis. Mauris molestie nisl non elit bibendum mattis.

Artist Collaboration

Cras id velit metus. Pellentesque malesuada maximus ligula. Aenean quis ipsum sed neque dapibus posuere sit amet id felis. Mauris molestie nisl n

Kávézz velem

és mesélj a szakmádról!

Érdekes szakmád van és szívesen mesélnél róla? Küldj nekem üzenetet, találkozzunk, kávézzunk és mesélj nekem! Ha pedig gyerkőcöd szeretne kérdezni valamit a következő vendégemtől, írd meg a Facebook oldalon vagy itt a blogban kommentben!

(+36) 20 994 1343
office@pihe-no.hu

Iratkozz fel hírlevelemre az új részekért!