Barion Pixel

Piller Viktória

Barangolás a szakmák tengerében

Szeretettel köszönetelek az oldalamon! Te tudod, hogy mi lesz a jövőbeli szakmád? Tudod, hogy milyen lehetőségek vannak számodra? Kíváncsi vagy néhányra? Ha igen, jó helyen jársz. Számos érdekes emberrel fogok beszélgetni és te is tehetsz fel kérdéseket!

KÖNYVSOROZAT

Az általános iskolásoknak számos félelmük lehet a pályaválasztással kapcsolatban. Néhány közülük:

 Túl sok szakma közül nehéz megtalálni a legmegfelelőbbet.

Ha már ismernek szakmákat, amelyek esetleg érdeklik, vajon melyik az, amelyben jól fogja érezni magát.

Szülői elvárástól való félelem is lehet, hogy esetleg nem felelnek meg és csalódást okoznak.

Félhetnek esetleg attól, hogy a választott pálya nem lesz elfogadott vagy elismert családjuk, barátaik vagy környezetük számára.

Sikertelenség is lehet egy ok, hogy a választott pályán hogyan működnek majd, elérik-e a kitűzött céljaikat.

Ez csak néhány példa, mely felmerülhet a pályaválasztással kapcsolatban. Fontos, hogy támogató környezetet biztosítsunk számukra, ahol segíthetünk nekik felfedezni az érdeklődési területeiket, beszélgetni a vágyaikról és aggodalmaikról, valamint felkészíteni őket a döntéshozatal folyamatára.

👦👧 Kalandra fel!

📚  Az álmaid pályájának megtalálása nem kell, hogy nehéz legyen! 🌟 Ismerd meg könyvsorozatunkat, amely segít a pályaválasztásban!

📚 Válassz a három csomag közül!

🌍 Milyen előnyökkel jár, ha megtaláljuk álmaink állását?

  • Szenvedély és öröm: a szenvedély és öröm, amit az állásában érez, motiválja és boldoggá teszi.
  • Motiváció és kitartás: segítséget nyújt, hogy kitartóan és elszántan dolgozzon a céljai elérése érdekében.
  • Tehetségek és készségek kibontakoztatása: lehetőséget nyújt arra, hogy kibontakoztassa és fejlessze a saját egyedi tehetségét és készségeit, mely segít kihasználni a saját potenciálját és kiváló eredményeket érhet el.
  • Munka és élet egyensúlya: ha olyan foglalkozást választ, amelyben valóban érdekelt és élvezi a tevékenységeket, könnyebben találhatja meg a harmóniát a munka és a szabadidő között.
  • Önbizalom és önfejlesztés: a sikeres teljesítmények és a folyamatos fejlődés erősíti az önbecsülést és önbizalmat, ami más területeken is hasznos lesz az életben.

Ezek az ismérvek azt mutatják, hogy álmaink állásának megtalálása hatalmas előnyöket nyújt a gyerekek számára, segítve őt a boldog és kiegyensúlyozott élet elérésében, valamint a személyes és szakmai fejlődésében.

Hiánypótló sorozat

🌍 Fedezzük fel együtt a szakmák sokszínű világát!

Orsi és Bálint a nyári szünetben betekintést kapnak számos szakma hátterébe, megtudják mit csinálnak a felnőttek munka közben, megismerhetik a különböző szakmák jellemzőit, és az ahhoz szükséges készségeket, miközben rengeteg ismeretségre, barátra tesznek szert. Rávilágítunk a választás fontosságára és arra, hogy a gyerekeknek számos lehetőség áll rendelkezésükre. Mindezt kedves és izgalmas történeteken át, így egész biztosan érdeklődéssel és szórakozva jutnak hasznos információkhoz. 😀

Gyere, tarts velünk TE is! Várunk szeretettel!

Légy te is részese Orsi és Bálint kalandjainak!

📚 Milyen a könyvsorozat?

✅ Inspiráló és érthető: a részek izgalmas történeteken keresztül segítik a gyerekeket a szakmák megismerésében.

✅ Gazdagító élményt nyújt: a könyv következő részeinek megírásában való közreműködés és a hamarosan hozzáférhető rajzolások, rejtvények lehetőséget adnak a gyerekeknek, hogy aktívan részt vegyenek a történetekben.

✅ Támogató környezet: a könyv részei bátorítják a gyerekeket arra, hogy fedezzék fel az érdeklődési területeiket és kövessék az álmaikat.

✅ Segítesz: a könyvrészek megírása és rajzolása hatalmas feladat, rengeteg utánjárás és információkérés áll a hátterében, megvételével hozzájárulsz a további részek megírásához.

Legyél TE is Orsi és Bálint barátja!

A Kovács testvérek a nyári szünidőben rengeteg érdekes és izgalmas szakmának néznek utána. Ismerkedj meg velük és legyél részese a kalandozásnak!

Mi vár itt rád?

Új részek

Időről időre új részek (rövidebbek és hosszabbak) érkeznek a honlapra, melyek letölthetőek lesznek a tagok számára. 

Kérdezhetsz

A készülőben lévő részek interjúalanyaitól kérdezhetsz, és ha te eszel a szerencsés nyertes, bekerülsz abba a részbe, mint Orsi vagy Bálint nagyon jó barátja.

Játékok, nyeremények

Lesznek olyan játékok (pl. rajz), amelyek szavazásra kerülnek és a legjobb bekerül az épp készülő könyvbe. A 2. és 3. helyezett tárgynyereményt kap.

Ajándéktárgyak

Kedves ajándéktárgyak kaphatóak hamarosan a webshopban.

Olvasótalálkozó

Egy-egy találkozó alkalmával meghívok olyan embereket, melyek izgalmasak lehetnek számodra. A vendég mesél a szakmájáról és utána lehet kérdezni is tőle. Segíthetsz abban is, hogy milyen szakmáról legyen szó a következő részekben. Akár konkrét személyt is megadhatsz ötletnek.

Rendeld meg a könyvet

  Letölthető formátum a vásárlást követően

 Exkluzív, azonnali bónuszok ajándékba

ALAP

A csomag tartalma:

1 könyv – Orsi a szépségiparban vagy Bálint az építőiparban könyv lapozható ebook formátumban (letölthető pdf-ben is) – válaszd ki, melyiket szeretnéd!

TÁMOGATÁSODDAL SEGÍTESZ A KÖVETKEZŐ RÉSZEK MEGÍRÁSÁBAN!

Befektetésed az ALAP KÖNYVCSOMAGBA:

3.490 Ft

PRO

A csomag tartalma:

1 könyv – Orsi a szépségiparban vagy Bálint az építőiparban könyv lapozható formátumban (letölthető pdf-ben is) – válaszd ki, melyiket szeretnéd!

+AJÁNDÉK BÓNUSZOK

 PÁLYAKINCSEK – PÁLYAVÁLASZTÁS FONTOSSÁGA című 24 oldalas ebook, amely segít a gyerekeknek és SZÜLŐKNEK IS a pályaválasztásban (15.900 Ft értékben),

 KERESZTREJTVÉNY – a  helyes megfejtés beküldői között ajándékokat sorsolok ki (NYEREMÉNYJÁTÉK),

TÁMOGATÁSODDAL SEGÍTESZ A KÖVETKEZŐ RÉSZEK MEGÍRÁSÁBAN!

Befektetésed az PRO KÖNYVCSOMAGBA:

6.990 Ft

MAX

A csomag tartalma:

2 könyv (Orsi a szépségiparban ÉS Bálint az építőiparban könyv lapozható formátumban és letölthető pdf formátumban is),

+AJÁNDÉK BÓNUSZOK

PÁLYAKINCSEK – PÁLYAVÁLASZTÁS FONTOSSÁGA című 24 oldalas ebook, amely segít a gyerekeknek és SZÜLŐKNEK IS a pályaválasztásban (15.900 Ft értékben),

KERESZTREJTVÉNYEK – a helyes megfejtés beküldői között ajándékokat sorsolok ki (mindkét sorsoláson részt vehetsz!!!),

OLVASÓTALÁLKOZÓ idejéről és helyszínéről elsőként értesülsz (limitált helyek),

SZÍNEZŐ, mindkét könyvhöz tartozó képek nyomtatható verzióban (2.900 Ft értékben),

– TÁMOGATÁSODDAL SEGÍTESZ A KÖVETKEZŐ RÉSZEK MEGÍRÁSÁBAN!

Befektetésed a MAX KÖNYVCSOMAGBA:

16.990 Ft

Kávézz velem

és mesélj a szakmádról!

Érdekes szakmád van és szívesen mesélnél róla? Segíts nekem! Küldj üzenetet, és mesélj nekem egy kávé mellett! Ha pedig gyerkőcöd szeretne kérdezni valamit a következő vendégemtől (és szereplő lenni az új részben), írd meg ITT a Kérdeznék gombra kattintva!

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy elsőként értesülj az új részekről, programokról!