Barion Pixel

Végre elkészült a honlap, minden úgy működik, ahogy szerettem volna.

Fogadjátok szeretettel a történeteket, melyeket írtam, rajzoltam, szerkesztettem. Nagy munka volt, és minden pillanatát élveztem.

A tervek szerint folyamatosan fog bővülni a kínálat, nem csak letölthető részekkel, hanem apró ajándéktárgyakkal is, valamint ÉS EZ FONTOS ÁM, csodás emberekkel fogok találkozni, akik elmesélik történetüket, hogyan váltak azzá, akik most. Hogy épp kivel fogok találkozni, azt mindenképp jelzem itt a honlapon is, hogy tudjatok kérdezni tőlük Ti is, valamint a Facebook oldalamon is közzéteszem (ha eddig nem lájkoltál, tedd meg most :)). És persze lesznek MEGLEPETÉSEK is, hogy a gyerekek örüljenek.

Amint véget ér ez a ronda vírusos időszak, időről időre lesz egy ESEMÉNY, melyre szeretettel várlak majd Titeket. Minden alkalommal lesz egy meghívott vendég (például pilóta, vagy épp színész, tűzoltó…), akivel elbeszélgetünk. A helyszín valószínűleg egy csodás kávézóban lesz, ahol mialatt a gyerekek a vendéggel csacsognak, a szülők tudnak inni egy finom kávét vagy épp ehetnek egy desszertet…

Fontos!!! Kérlek szépen, hogy aki vásárol tőlem akár csak egy részt a könyvből, azt ne adja tovább, hiszen nekem rengeteg munkám van ebben és igazán nem lehet olyan sok pár száz forint. Ugye? Köszönöm szépen!

AKKOR MOST INDULÁS!