Barion Pixel

Ablakdekoráció Hópelyhek

Teremts csodás téli hangulatot az ablakodba ezekkel a papírból kivágható hópelyhekkel!

Karácsony közeledtével szívesen dekoráljuk ki a lakásunkat is. Mi lenne akkor, ha idén az ablakokat is hópelyhekkel díszítenénk? Én évről évre megújítom az ablakdekort, és egyszerűen imádom a hangulatát. Arról nem beszélve, hogy a család ilyenkor összegyűlik és EGYÜTT készítjük el a megálmodott dekorációt. Most az idei tervemet nyújtom át nektek sok szeretettel.

Hogyan csináljam?

A letölthető pdf-ben pontosan leírom, hogy mit kell csinálni. Hidd el, nem rettentő nehéz a feladat, és még ha a gyerekekt is bevonod, együtt örülhettek a kész csodának.

Nagyon nehéz elkészíteni?

Szerintem nem, bár én ezt már évek óta csinálom. Szükséges hozzá egy kis kézügyesség, és azért a vágást ne a gyerkőc csinálja, hacsak nem nagy már és tényleg vigyáz a kis kezére.

Mennyi idő alatt készülhet el?

Ez csakis rajtad múlik, hogy mennyi időt szánsz rá, mennyire vagy ügyes, és mikorra nyomtatod ki a letöltött anyagot. Ha már kivágtad a hópelyheket, utána már gyorsan fel tudod ragasztani, de pontos leírást adok hozzá és egy videóban is megmutatom a kivágás technikáját (és a leszedését is leírom).

3 csomag közül választhatsz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut